diumenge, 23 de març del 2014

SANT JOSEP....el dia del nostre PATRÓ!!!

El passat dimecres, 19 de març, vam celebrar Sant Josep a l'escola, el nostre patró!! Vam anar a la capella els alumnes d'Infantil i els de Primària i vam fer una petita celebració religiosa en motiu del nostre patró. Tots els alumnes, a l'acabar, vam haver d'enganxar un cor en un mural (col·locat al final de la capella) amb algun desig de canvi per aquesta Quaresma...El mural va quedar molt xulo!!

I aquest dia tan especial, l’escola organitza una sèrie de partits de futbol per recordar que moltes persones en el món (nens, joves i adults) viuen sense drets, en condicions precàries i laboralment explotades.

L’escola, cada any, col·labora comprant pilotes justes a INTERMON. I una part serà destinada al projecte Saö Tomé de l’ONG Fundeo Teresiana.

Cada any es venen aproximadament 40 milions de pilotes de futbol a tot el món. El 70 per cent d'elles s'elabora a Pakistan i una altra part important a la Índia. Per a la seva fabricació encara se segueix utilitzant el treball de nens i nenes.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada