dilluns, 28 d’abril del 2014

Qué bé ens ho hem passat treballant MIRO!Durant el segon trimestre hem estat treballant des de l’assignatura d’Arts and Crafts en Joan Miró.
Primer vam veure la obra d' El Jardí i després vam continuar treballant de valent amb aquest gran artista. 
Vam veure que Miró no només feia la seva pròpia versió de la realitat sinó que també feia servir tot tipus de tècniques per fer les seves creacions:  pintava amb les mans, peus, bufant, pinzells gegants...
Nosaltres hem volgut fer un quadre fent servir els seus colors principals (vermell, blau, groc, verd i negre) fent servir també diverses tècniques.
Mireu, mireu què bé ens ha quedat i quins quadres més originals i bonics ens han quedat!!!!
Ens ho hem passat súper bé!!


 
 

 També hem fet un collage amb diferents textures. Quina paciència hem tingut enganxant paperet per paperet però ha valgut la pena!!!!
Hem treballat la firma de Miró pintant la seva M de Miró i imitant-la amb la nostra lletra. Ens ha quedat molt artístic!!!!


 


I finalment hem fet una portada on hem escrit el nom de MIRÓ amb plastilina, pintura de dits i ceres. Després vam portar de casa fotos de les nostres obres preferides de Miró per acabar de decorar-la.
 També hem fet un mural ben bonic per penjar al passadís. Mentre uns companys pintaven els altres miraven quadres de Miró dins d’aquest aparell que ens va deixar una companya que havia anat a la Fundació Miró.
La veritat que ens ho hem passat molt bé treballant aquest artista. Hem après moltes coses molt interessants!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada