dissabte, 6 de juny del 2015

Primer premi TIC pel projecte Caramelles!!

En el transcurs de la 13a jornada de Telemàtica Educativa i Fira TIC de la FECC, es va fer públic el veredicte dels cinquens Premis TIC a l'escola. 
El primer premi TIC es va atorgat al treball Caramelles i Portfoli digital, de Mireia Gasch i Maurici Alonso, realitzat el curs passat a l'escola a tota l'etapa de primària.

El secretari general adjunt de la FECC, Carles Armengol, i el director d’Atlantic Devices, Isidre Prats, van lliurar el premi destacant que era un projecte, realitzat per l’alumnat de 6è de primària en col·laboració amb la resta de l’escola (internivells), el jurat destaca la bona integració d’aspectes metodològics i tecnològics, la repartició de rols i el bon seguiment avaluador del docent.
S'ha valorat molt positivament la metodologia Aprenentatge Servei, així com la diversitat d’eines emprades i el seu bon ús. Es destaca la implicació de la Comunitat Educativa i projecció cap al barri.
Clique per veure les entrades que vam fer i podeu recordar el projecte amb els reportatges que ens va fer Catakrac de BTV sobre el projecte:
Felicitats a tots els que el vau fer possible!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada