dijous, 26 de novembre del 2015

ARRIBEN ELS EMOCIÒMETRES A LES CLASSES DE 2n

Ja fa uns dies que a les classes de segon hem començat el projecte d’educació emocional que anirem treballant al llarg del curs.

Vam començar a treballar amb el conte “El monstre de colors”:


 Amb aquest punt de partida, estem treballant les emocions des de les àrees de valors i plàstica, relacionant així un aspecte tant important com el coneixement de les nostres emocions amb el desenvolupament de diferents tècniques artístiques.


A continuació podeu veure com el nostre “monstre” estava fet un embolic amb totes les emocions barrejades, i com nosaltres el vam ajudar a identificar-les una per una, tot desant-les al seu pot.


A més a més, aquesta setmana hem posat en marxa un emociòmetre a cada classe de segon. Aquest consisteix en un panell on marquem l’estat emocional de cadascú. Ho fem posant el nostre identificador a l’emoció que sentim a cada moment del dia (alegria, tristesa, ràbia, por o calma). 
D’aquesta manera ens resulta més fàcil expressar les nostres emocions.A MIDA QUE AVANCEM EN AQUEST PROJECTE, ENS ANIREM ENDINSANT EN EL COMPLEX "MÓN DE LES EMOCIONS"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada