dimarts, 27 de setembre del 2016

PETITES ACCIONS, GRANS CANVIS

Avui a l'hora de tutoria, les dues classes de segon hem treballat conjuntament. Hem començat sortint al pati per posar en marxa una dinàmica anomenada La Muralla

En aquesta activitat hi ha un gran grup amb l'única consigna de formar una rotllana ben compacta, i una parella amb la missió d'aconseguir entrar a l'interior de la rotllana.
Al llarg de la dinàmica hem vist la diversitat d'actituds i de formes d'actuar que es prenen, i que sovint el més fàcil i encertat és el diàleg. A partir d'aquí, hem pogut reflexionar sobre com de vegades ens deixem portar pels altres i per les situacions, i sobre la importància de "donar el pas i actuar".


Un cop hem arribat a aquesta conclusió, hem passat a una aula per veure el vídeo: "Petites accions poden fer grans canvis".


Comentant el vídeo, ens hem adonat que cada petita acció compta per anar millorant el món en què vivim: Tots posem el nostre granet de sorra.


Per acabar, hem relacionat tot el que hem vist avui amb el lema de pastoral d'aquest curs "Estem en clau d'acció" i ens hem compromès a ser...

PERSONES EN ACCIÓ!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada