dimecres, 25 de març del 2015

FESTIVAL DE LA PRIMAVERA

Divendres 20 de març vam celebrar tota Primària el 4t Festival de Primavera Sant Josep. Organitzat per l'àrea de Música a través de la seva ànima, en Maurici, cada classe vam cantar una cançó.Dins del camí cap a ser declarada oficialment escola associada a la Unesco, celebrem el festival el dia mundial de la Poesia i primer dia de primavera (com que el 21 enguany ha estat dissabte, ho hem fet el dia abans).

En aquesta edició hi hem afegit la celebració de l'Any Internacional de la Llum i les tecnologies basades en la llum, recitant poemes sobre aquestes temàtiques. Per tant, cada curs hem recitat dos poemes sobre la llum o la temàtica de la nostra cançó i després hem cantat. Ens han ajudat en la presentació nois i noies d'ESO del projecte Amb tu Avancem.
  

Els nens i nenes de Primer hem cantat la cançó “Els colors”, tot vestits amb una roba ben acolorida.Els de Segon hem cantat la cançó “Les perles”, vestits de blau com el mar, i amb una perla d'elaboració pròpia al pit.

Hem acabat l'hivern, dedicant la tarda a la música i la poesia... i a la llum, després de viure un eclipsi gairebé total de Sol durant el matí.

Benvinguda primavera!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada