dijous, 26 de març del 2015

PROJECTE DE MEDI (2N): L'UNIVERS

Ja fa unes setmanes que vam iniciar el Projecte de l'univers amb els nens i nenes de 2n de primària i tot just ahir, el vam finalitzar realitzant les últimes exposicions orals i elaborant l'àlbum.

Ha estat un projecte molt entretingut en el qual hem anat passant per diferents fases fins a completar tot el procés. 
Vam començar parlant de totes aquelles cosetes que sabíem sobre l'univers, després vam elaborar una llista amb totes les preguntes que se'ns van acudir i trobaven interessants; llavors, vam agrupar les preguntes per temes i ens van sortir 7 grups de treball a cada classe de 2n.
A partir d'aqui, vam buscar informació a casa amb l'ajuda de la família, sobre les preguntes sorgides a classe. 
Vam portar tota la informació a l'escola i la vam posar en comú amb la resta dels membres del grup i finalment vam elaborar unes respostes definitives entre tots.
Un cop tot això enllestit, vam construir un mural de cada tema amb la informació més rellevant i vam decorar la cartolina fins a quedar molt bonica.
I per acabar, vam realitzar les exposicions de tots els temes davant dels companys i companyes per explicar-los totes les cosetes que hem après durant aquestes setmanes sobre el nostre tema!!


Felicitats a tots els nens i nenes de 2n per la gran feina feta i per la bona col·laboració i organització de tots els grups!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada