divendres, 15 d’abril del 2016

3, 2, 1... ACCIÓ

El món del cinema i les pel·lícules ja és ben present a la classe de 2nB. Tan sols heu de veure el nostre mural per comprovar-ho, i això només pot significar una cosa: el nostre projecte segueix avançant!! Partint del tema que havíem triat, vam fer una puja d'idees de tot el que ja sabíem sobre el cinema i les pel·lícules. Posteriorment, ens vam començar a plantejar preguntes de tot allò que volíem saber. 

Una vegada ho vam tenir tot ben clar, ho vam plasmar en dibuixos de temàtica cinematogràfica amb colors càlids i freds per diferenciar fàcilment el que ja sabem i el que volem aprendre.


Arrel de les qüestions que ens vam plantejar, vam buscar informació a casa i poc a poc l'estem treballant a l'aula amb els nostres grups d'investigadors. D'aquesta manera, més endavant, la podrem explicar als nostres companys de classe.

D'altra banda, tenim un "Racó del projecte", que cada vegada és més gran i més interessant gràcies a les aportacions d'alguns companys de la classe. Moltes gràcies!!!SEGUIU ATENTS AL BLOG, DONCS US ANIREM INFORMANT DELS NOSTRES PROGRESSOS COM A EXPERTS DEL CINEMA!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada