dilluns, 25 d’abril del 2016

DIADA DE SANT JORDI A L'ESCOLA

El divendres passat vam celebrar Sant Jordi a l'escola, i per aquest motiu vam tenir un dia replet d'activitats ben especials.


Vam començar el dia al saló d'actes per fer el lliurament de premis dels JOCS FLORALSEls guanyadors d'aquest any van ser:

- Andrea Alem (1r premi de prosa castellana)
- Naomi Güiña (2n premi de prosa castellana)

- Alejandra Colominas (1r premi de prosa catalana)
- Lluc Martí (2n premi de prosa catalana)

- Ainara Crespo (1r premi de poesia castellana)
- Marc Martínez (2n premi de poesia castellana)

- Nicolau Galisteo (1r premi de poesia catalana)
- Álvaro Robles (2n premi de poesia catalana)



















MOLTES FELICITATS A TOTS!!


El dia va continuar amb un apadrinament per part dels alumnes de secundària, que van baixar a les nostres contes per llegir-nos i regalar-nos un conte. Els vam estar molt agraïts i els vam regalar un punt de llibre que havíem fet nosaltres mateixos.


























Per acabar el matí, tots els nens i nenes del Cicle Inicial vam anar a "la guarde" a veure la representació de "La llegenda de Sant Jordi" que havien preparat els companys del grup de teatre extraescolar i... caram!! Quins bons actors tenim a l'escola!!









Per la tarda, ens vam reunir tots al pati per fer un mural de Primavera pel passadís del nostre pis. Ho vam passar pipa amb la pintura i els companys. 




                                   
Mireu que "xulo" va quedar:




Va ser un dia de moltes emocions i finalment era hora de marxar a casa per agafar forces pel dissabte (el dia de Sant Jordi), però no podíem marxar sense la nostra manualitat: un punt de llibre amb forma de drac. Oi que és ben original??






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada