dijous, 9 de juny del 2016

CINEMA A L'ESCOLA

Ahir els nens i nenes de 2nB vam fer la darrera activitat del nostre projecte "El cinema i les pel·lícules". Com no podia ser d'una altra manera, aquesta útima activitat consistia en fer una sessió de cinema a l'escola.

Després del pati vam baixar a l'auditori, ben preparats amb crispetes i moltes ganes de cine. Ens esperava el visionat de la pel·lícula "Mi vecino Totoro" (sí, sí, aquella de la que vam dissenyar el cartell).


Però, quina sorpresa ens vam endur!! No vam baixar sols!! Ens van acompanyar els protagonistes de la peli: el "Totoro" i el "Gatobús":


Ens va fer tanta il·lusió que no ens vam poder resistir a fer un "photocall" amb ells abans de començar la sessió.




Ja amb el "photocall" acabat, ens vam anar distribuint per tot l'auditori com si es tractés d'un cinema de debò. 


Tan bon punt es van apagar els llums i va començar la pel·lícula, per una estona ens vam oblidar que érem a l'escola. Vam gaudir d'una autèntica sessió de cine amb tots els nostres companys.


Per la tarda, ja a la classe, vam fer un cine fòrum on vam poder parlar una mica sobre la pel·lícula i intercanviar les nostres opinions.


Al final del dia, ens va fer llàstima que s'acabés el projecte, però d'altra banda, vam quedar molt contents per tota a feina feta. Hem investigat, construït, manipulat i experimentat, però sobretot...

HEM APRÈS I HEM GAUDIT MOLTÍSSIM!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada