dimecres, 26 d’octubre del 2016

Estampació amb segells de plastilina i pintura a segon

Hem creat els nostres propis segells per a estampar amb plastilina!!!
Després d'estovar la plastilina li hem donat formes diferents: arrodonides, allargades, estrelles, maduixes... el que hem volgut!

Cada taula tenia una safata de porexpan amb pintura amb un dels quatre colors de la tardor (groc, marró, vermell i taronja) i uns quants segells de plastilina. Hem començat a estampar en un full din A-4. Al cap d'una estoneta, canviàvem la safata i, per tant, de color.

















Hem aprofitat els segells per estampar també damunt un tovalló de paper de color blanc. Quina diferència! Costava molt més estampar en el tovalló que en el full! 





Després de deixar eixugar la pintura hem fet servir fulles seques de plataner i esprais de retoladors per a completar el nostre treball.



Però els «sprais» han durat molt poc així que... necessitem més retoladors vells per a fer-ne més!!! Però com som gent amb recursos... hem continuat l'activitat estampant les fulles d'una altra manera, mireu, mireu!



Així que ja ho sabeu... quan tingueu algun retolador per casa que no funcioni... porteu-lo a l'escola que el reutilitzarem fabricant més esprais!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada