dimarts, 25 d’octubre del 2016

SOM UNA PINYA!!!

Avui a l'hora de tutoria, els de segon hem treballat la cohesió de grup. 
Ho hem fet a partir d'una dinàmica anomenada "Perdem els papers".

Per començar la dinàmica, les mestres han preparat uns fulls de colors disposats a terra en tres fileres. A continuació ens han demanat que cadascú es posés al damunt d'un full i ens han donat una única consigna: cap peu podia tocar el terra fora d'un full de color.




Fins aquí tot fàcil però... de sobte han retirat un full i ens hem hagut de reagrupar per tal que ningú toqués el terra. Més tard un altre, i un altre, i un altre... I així fins que ha estat impossible treure més fulls sense que ningú toques el terra (moment en el qual ha acabat la dinàmica).  


 

La segona part de la classe l'hem dedicat a fer una reflexió de grup i a valorar la dinàmica realitzada (quina finalitat tenia l'activitat, què ens ha ensenyat, com ens hem sentit...).



Després d'intercanviar opinions entre tots, les mestres ens han explicat que l'objectiu de la dinàmica era que ens ajudéssim els uns als altres mitjançant la unió del grup. Cada retirada d'un full representava un conflicte o una dificultat dins del grup i hem comprovat que com més units estem més fàcil ens resulten de superar.

Per acabar, ens hem compromès a ser grups ben units tot ajudant-nos, respectant-nos i treballant en equip. En resum, a partir d'ara...

SEREM UNA PINYA!!! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada