dimarts, 31 de maig del 2016

LA BANDA SONORA DEL NOSTRE PROJECTE

Com sabeu, els alumnes de 2nB estem realitzant un projecte sobre el cinema, així que no podíem deixar de posar-li una banda sonora de pel·lícula.

La setmana passada ens vam posar mans a l'obra. El primer que vam fer va ser una pluja d'idees de cançons de "pelis". Quan ja en teníem una llarga llista, vam votar les que més ens agradaven. Les finalistes van ser:

- You are the one that I want (Grease)
- Supercalifragilisticoespialidoso (Mary Poppins)
- Summer night (Grease)
- Chim chim cheree (Mary Poppins)


AND THE WINNER IS...

SUPERCALIFRAGILISTICOESPIALIDOSO
(Mary Poppins)


Un cop triada la cançó, vam aprofundir en el treball de la nostra banda sonora. Vam analitzar la lletra de la cançó, vam riure contant-ne vocals i consonants (Ufff...quin munt!!), vam investigar sobre la versió original, la versió espanyola, els autors, els premis que ha guanyat... Quantes curiositats vam descobrir!!!

El següent pas va ser una divertida sessió de karaoke a l'aula. Mireu, mireu:Finalment, i ja per acabar la setmana, vam baixar al saló per escenificar el ball que havíem estat practicant amb la cançó que ara és, oficialment, la banda sonora del nostre projecte.
ESPEREM QUE GAUDIU D'AQUESTES IMATGES TANT COM HO HEM FET NOSALTRES TREBALLANT AMB AQUESTA FANTÀSTICA CANÇÓ QUE TANT ENS AGRADA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada