divendres, 17 d’abril del 2015

LA GUARDIA URBANA VISITA 1r!!!!

Ahir els nens i nenes de 1r vam tenir una visita molt especial. Ens van venir a veure dos agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona per ensenyar-nos moltes i moltes coses.

Primer de tot ens van explicar la importància de respectar els colors dels semàfors quan anem pel carrer. I ens van posar un vídeo molt i molt entretingut.


Després ens van passar un altre vídeo que ens deia que per anar al cotxe és obligatori portar una cadireta o un elevador. Hem après que és obligatori fer-ho fins que mesurem 1,35 que llavors ja podrem anar sense res.
Hem fet la prova fent servir una cadira com a seient del cotxe i hem vist que si anem sense elevador o cadireta el cinturó ens pot fer mal al coll.



També hem après que fins als 7 anys no podem anar en moto. I ENS HEM ADONAT QUE ALGUNS JA PODEM ANAR I UNS ALTRES JA ENS QUEDA POQUET PER PODER PUJAR EN UNA MOTO!!

Seguidament hem vist un vídeo que ens explicava els perills d’anar jugant pel carrer.  I ens han dit un  rodolí: “ Qui juga a pilota al carrer pot acabar a l'hospital més proper”.

I per acabar hem  vist un capítol de "Les tres bessones" on elles ensenyaven a Tarzan a caminar per la ciutat. 










 Per cert! Ens han posat uns deures molt i molt importants en Miquel i la Bea: ens hem d'aprendre la nostra adreça de casa, número i pis per si un dia ens perdem que puguem anar a buscar a un policia i dir-li on és casa nostra!!
Així que... A TREBALLAR!!!!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada