dimarts, 19 de maig del 2015

LA RECTA FINAL DEL PROJECTE DE 1rA

Els nens i nenes de 1r ja tenim el projecte dels indis gairebé enllestit.
El nostre mural de “QUÈ VOLEM SABER?” ja té tots els semàfors de color VERD!!!! Això vol dir que totes les preguntes ja tenen les seves respostes!!!! ESTEM MOLT I MOLT ORGULLOSOS I HEM APRÈS MOLTES COSES!!!!
Ara estem en procés d'acabar el nostre mural de “QUÈ HEM APRÈS?” . Estem compartint tota la informació i fotos que hem portat per tal de fer entre tots un mural ple de respostes interessants.

 










Ens ho vam passar molt bé, vam escollir el nostre propi nom i el de la tribu!!

Com bons indis que som hem creat la nostra pròpia tribu i el nom que vam escollir és AWAWE KURUN, que vol dir lila i negre.
Hem après que els indis tenien noms relacionats amb la natura. I no podia faltar que cadascú es poses un nom indi!! Reno loco, Herba fresca, flor màgica, pluma roja, peix valent...

Mireu quin mural vam fer amb els noms...hem deixat la nostra mà marcada i tot!! 







Estem acabant el projecte i ens falten poques activitats per acabar-lo. Estem molt contents i de ben segur que us agradarà...ja tenim ganes que el veieu!! Us podem assegurar que us encantarà!!!

I per acabar només dir-vos que tenim una sorpresa molt especial...encara l'estem acabant i estem treballant de valent per acabar-la aviat!! 

Atents a les properes entrades al blog!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada