dilluns, 6 de juny del 2016

CARTELLS DE CINE

El divendres, seguint amb el treball del nostre projecte, a 2nB vam fer de dissenyadors de cartells de cine. Teníem un encàrrec molt especial: havíem de dissenyar un cartell per a la pel·lícula d'animació "Mi vecino Totoro". 

El primer pas va ser buscar altres cartells de pel·lícules per veure que hi apareixia (títol, protagonistes, fons...). Tot seguit vam fer un visionat del tràiler per veure de què anava aquesta pel·lícula, i agafar-ne idees i inspiració:


Un cop vist el tràiler vam parlar sobre els personatges protagonistes, els escenaris, la possible trama de la història, etc. Vam veure el tràiler un parell de vegades més fixant-nos en tot allò què consideràvem important per a dibuixar-ho al cartell.

Amb una estoneta de concentració i la nostra imaginació no vam trigar a començar a veure els fruits del nostre treball. Aquí en teniu una petita mostra:




Com podeu veure, estem fets uns artistes i vam crear uns cartells súper "xulos". Ara ja només ens quedava una cosa per fer: descobrir com era el cartell original de la pel·lícula i veure si s'assemblava als nostres:


Quina sorpresa ens vam endur al veure que sí que tenien força coses en comú!!! A més, ens van entrar unes ganes de veure la pel·lícula...

SEGUIU ATENTS AL BLOG
S'ACOSTA EL FINAL DEL NOSTRE PROJECTE


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada