dimecres, 1 de juny del 2016

CINEMA 3D

A 2nB continuem descobrint coses sobre el món del cinema, aquesta vegada concretament sobre el cimena en 3D.


Fa uns dies, la Laia ens va explicar que el tiet del seu avi, el senyor Miquel Díaz, va ser l'introductor del cinema en 3D a Espanya. Quina bona noticia per al nostre projecte!! Informació de primera mà!!

La Laia també ens va portar material variat (cartells de cinema de les primeres "pelis" 3D, una entrevista a Miquel Díaz, documents escrits...) però el que més ens va agradar van ser les ulleres 3D antigues. Quina diferencia si les comparem amb les actuals!!


Avui, recordant el que ens va explicar el grup d'investigadors que va resoldre els nostre dubtes sobre les pel·lícules en 3D, hem passat a l'acció i hem elaborat les nostres pròpies ulleres per veure imatges en 3D. 


Per fer-les, només hem necessitat cartolina, paper de cel·lofana blau i vermell, i la il·lusió que ens està acompanyat en totes les activitats d'aquest projecte.



El resultat ha estat genial!!! I estem ben guapos amb aquestes ulleres de disseny propi, no us sembla??


Un cop teníem les ulleres acabades les havíem de provar. Per fer-ho hem vist diferents imatges 3D primer a la pissarra digital i desprès impreses en paper, i... Quin ensurt!! Pensàvem que el dinosaure sortia de la imatge!!





HA ESTAT UNA EXPERIÈNCIA DIVERTIDA I BEN DIFERENT. ARA TOCA PROVAR-HO A CASA I CONTINUAR DIVERTINT-NOS EN FAMÍLIA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada